20090810

Zum zum!

Koko päivä meni käytännössä ulkoillessa, menin jo yhdentoista aikaan pihalle makoilemaan ja sain mm. aikaiseksi ilmoittautua tanssitunneille, jatkan siis syksyllä salsaa ja aloitan jazzin, jännää! Sitten soittelin Jonelle ja suuntasin niille, otettiin aurinkoa (henk.koht makasin puoliksi varjossa.. :-D) ja luin sisustuslehtiä ja käytiin taas pelaamassa golfia! Oli tosi kivaa, istuskeltiin golfclubin terassilla ja osuin palloon - golf on oikeastaan tosi palkitsevaa touhua. Sitten kokkailtiin ja tuhosin mm. koko niiden kämpän, sori vielä kerran!

Tarvitsen mekon parhaan ystäväni synttäreille. Selasin sekä asoksen, forever 21 ja Nellyn enkä löytänyt yhtäkään miellyttävää vaihtoehtoa! Emilia, saatan tulla sun synttäreille alasti... Oon ihan toivoton tän tilanteen kanssa. Muuta tarpeellista olisi uudet farkut, nilkkurit ja se bleiseri!

Huomenna kouluun, autolla! En varmastikaan osaa parkeerata, minkä takia haen Emilian ajoissa kotoa... Puoli tuntia luulisi riittävän kun kouluun ajaa noin kymmenen minuuttia.

Muutamia lauluja mitä kuuntelen koko ajan:







Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti