20090623

Amour du sol

Yo guys! Täällä meikäläinen kuuntelee ihanaa sahaääntä, oon niin kyllästynyt tohon remonttiin... Meidän vessa alkaa jo olla valmis - kaikki kalusteetkin on paikallaan ja täytyy kyllä sanoa, että on musta aika helvetin makee. (: Kunhan jo pääsisi vähitellen kunnolliseen suihkuun ja saunaan, ja toinen vessakin helpottaisi paljon!

Mutta tässä niitä eilisiä ostoksia - tai vaihdoksia.

Sain vaihdettua vielä vanhassa blogissa näkyneen mekon, vaikka sen ostopäivästä oli jo kulunut reilusti yli 4 viikkoa. Tämä oli oikeastaan ainoa, mitä normihintaisista vaatteista harkitsin vakavasti, ja kyllähän se on monikäyttöisempi kuin tuo hieman pyjamaa muistuttava mekko... Oli muuten tosi vaikeaa saada tästä jotain hyvää kuvaa, mutta tuollainen paljettibolero - käy varmasti kivasti kaikkiin juhliin ja miksei kouluunkin.

Ostokset 22.6.09 004

Ja se tunteita herättävä paita Gina Tricotista. Tässä se nyt on! Toi on mielestäni ihan helvetin makee, mutta ei niin-yhtään-mun-tyylinen. Kaupassa oli kaksi vaihtoehtoa: joko en osta sitä ja sitten märehdin viikkoja "kun se oli niin hieno" - tai ostan sen ja pohdin taas niin pitkään että palautusaika menee ohi :-D Olen vaikea ihminen.

Ostokset 22.6.09 001

Mutta kattokaa nyt hei noita niittejäkin tuossa olkapäillä... On se vaikeeta. Jos tuon pidän niin käytän sitä varmaan ihan leggingsien ja joidenkin neutraalien kenkien kanssa - tai sitten ihan mustien farkkujen jos ei peitä peppua tarpeeksi.

Ostokset 22.6.09 003

Auttakaa te! Palautukseen vai ei? Onko muuten vähän mahtavaa tällaisille päätöksenvaikeudesta kärsiville, että Ginassa palautusoikeus pätee jopa alennustuotteille? Mutta, now it's up to you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti