20090616

Freeze

Pidän itseäni yleisesti melko opitmistisena ihmisenä, mutta nyt muutama asia on alkanut todella ottaa päähän. Meidän WC- ja kylppäriremontti on jatkunut jo pitkään, sen piti olla alunperin valmis vappuna? No, näin ei kuitenkaan käynyt, ja sain tänäänkin herätä mukavasti sirkkelin ja saunan paneloinnin ääniin. Ja joo, lopputulos on aika mahtava (punainen lattia on aika upee), mutta milloin siitä oikein pääsee nauttimaan?!

Lisäksi on taas kylmä päivä. Joudun taas seisomaan töissä paleltumassa, tosin tänään päätin repäistä enkä välitä tyylikkyydestä pätkän vertaa. Puen mun punaiset hai-saappaat, koska niiden sisään mahtuu villasukat ja varpaatkin liikkuu ihan mukavasti! Jalkoja alkaa pistellä jo pelkästä ajatuksesta että joutuisin kokemaan samaa kuin eilen...

Mutta niin, se meikkipostaus! Täältä tulee nyt kuvia arkimeikeistäni, eli joita käytän aina silloin kun nyt satun meikkaamaan - eli aika usein.

Meikkijutut 004

Eli meikkivoiteena käytän Diorin Foreveria, koska se nyt vaan on ihan mahtava! Kuten kuvasta näkee, en käytä puuteria nykyään laisinkaan, lähinnä siksi etten koe sitä tarvitsevani - meikkivoide tasoittaa ihon värin ja jättää sen kivan mattapintaiseksi. Lisäksi tuo väri sopii mulle kuin nakutettu, ei liian tumma eikä liian vaalea - hyvä tällaiselle kalpeanaamaiselle siis! Tuo Lumenen Natural Code-ripsari oli joku ihmeen päähänpisto, kun kyllästyin Diorshow'hun ja aloin kaipaamaan jättimäistä harjaa... Tuossa on kyllä hinta-laatu -suhde kohdallaan. Hajuvetenä käytän aina Versacen Bright Crystalia, jonka sain joululahjaksi. Välillä sitä sijaistaa Marc Jacobsin Daisy, mutta siihen olen jo alkanut hieman kyllästyä - ihmekös kun on jo yli vuoden vanha!

Tuossa voidetuubissa on maailman parasta rasvaa, jota saa vain Pariisilaisista apteekeista. Käytän sitä superpitkinä päivinä, kun meikin toivoisi pysyvän täydellisenä - ja silloin kun on nuha! Vaikka niistäisi 100 kertaa tunnissa, meikkivoide pysyy paikallaan eikä jää nenäliinaan kiinni. Ja tuo kynsilakka on sitä Trindin hoitavaa, täytyy levittää kaksi kerrosta että näyttää tuon väriseltä. Se kyllä hoitaa - tai ainakin uskoisin näin - mutta lohkeilee hetkessä... No, tykkään silti! (:

Meikkijutut 006

Poskipuna on Make Up Storen, kuten myös pensseli, ja molempiin olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Puna vielä kimaltelee nätisti ja on helppo laittaa! (: Silloin kun luomiväriä innostun laittamaan, on se yleensä Chanelin tuollainen peruspaletti. Omistan myös muutamia räikeämpiä versioita mutta oon vähän ujo sellaisten kanssa... Ja kuvassa on myös uusi huulikiilto! I love i love i love. Yleensä käytän ihan huulirasvaa, mutta esim. juhlatilaisuuksissa olen turvautunut Lumenen Natural Code-sarjan punaiseen huulikiiltoon. Tuo sarja on mielestäni kynsilakkoja myöten onnistunut, vaikken mineraalimeikkihöpötyksistä niin tykkääkään.

Tässä vielä syy, miksi huulikiilto on mielestäni niin helppo laittaa - tuollaisella päällä ei koskaan tule liikaa!

Meikkijutut 008

(Isommassa kuvassa juuri tuo pää ei näkynyt :-D)

Huomenna saatte tänne kuvan mun tähän mennessä ehkä "näkyvimmästä" duunista Nanson mainosten jälken, mutta kuva näkyy kyllä jo Razzin sivuilla - ihme sinänsä, lehti ilmestyy kai vasta huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti