20090614

When love takes over

Päätin, että aloitan nyt pienen kuntokuurin aka pienimuotoisen kiinteytyksen, sillä jotenkin mun syöminen alkaa riistäytyä käsistä... Kohta siis lenkille! Olen luultavasti huomista lukuunottamatta koko viikon iltavuorossa, joten pahin "syön nyt pari hedelmää ja vähän muroja ja leipää.."-hetket menee töissä. Yritän myös vähentää sitä marjojen popsimista!

Alemmassa kuvassa näkyy, mitä oon puuhaillut iltapäivän. Myönnetään, olen ehkä hieman perfektionisti, mutta tykkään pitää reseptit siistissä järjestykseessä, joten liimaan ne aina genren mukaan paperille, jossa ne sekä näyttävät kivalta että löytyvät helposti!

Noita kakkusia tuskin tulee valmistettua tässä parin viikon aikana, mutta ehkä joskus... Juuri kun aloin innostua kokkaamisesta! Tosin nyt on kivaa pitää pientä taukoa, tuntuu että suuri osa viikonlopusta olisi mennyt keittiössä.

Nyt ylös, ulos ja lenkille - siis heti kun maha ei enää ole näin täynnä! Mikä ihmeen tyyliblogi, täähän alkaa muistuttaa enemmän ruokablogia...

Mietin muuten, että kiinnostaako teitä nähdä joitain minusta otettuja kuvia, jotka eivät näy muualla? Ajattelin vain, että muutamia kuvauksia esim. lehdissä on kertynyt ja kääk, ensi viikkoa odotellessa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti