20090724

Damdamdidam

Hei tytöt! Oon tänään ravannut pankissa ja yrittänyt varata lentoliput, mutta kun matkaseura on puhelimen ulottumattomissa golfkisoissa, en uskaltanut ottaa riskiä että saan siltä huudot. Sillä ne lennot, jotka oli tarkoitus ottaa, on välilaskun kanssa, ja menomatkalla aikaa siinä välillä on huimat 40 minuuttia, jolloin myöhästyminen on erittäinkin mahdollista! Eli on mahdollista, ett jäädään Riikaan jumiin eikä päästä Berliiniin kuin vasta illalla jolloin yksi kokonainen päivä menisi hukkaan - joten kannattaako ottaa myöhemmät lennot takaisin? :-D To be or not to be, tää on vähintään yhtä vaikeaa. Soita jo, Jone!

Eilen illalla oltiin kaupungilla, juhlittiin nimittäin Annikan synttäreitä! Meidän aikuiset-clubi kasvaa koko ajan, oli kivaa nähdä pitkästä aikaa, ja Butterflyn terassi (sekä Alepub :-D) olivat tosi mukavia paikkoja! Ja siellä on ensi keskiviikkona vaahtobileet, tulkaa bongaamaan mut sieltä! Annikaa juhlitaan myös huomenna, jolloin on ne oikeat synttäripartyt niillä. Lupaan kuvamateriaalia!

Ihania kuvia Italian Voguesta kesäkuulta 2009.

Vogue Italia June 2009 1

Vogue Italia June 2009 2

Vogue Italia June 2009 3

Vogue Italia June 2009 4

Rakastuin väreihin noissa kuvissa, ja tyyli on muutenkin sellaista mitä tavoittelen syksylle! Klassista uudella mausteilla, vai mitä sanotte?

Illalla ehkä (taas) juhlimaan, saa nyt nähdä mitä Emmin kanssa keksitään - ja mitä mun äidillä on siihen sanottavaa! Äiti ei tykkää että mä ostelen turhia eikä että mä käyn usein ulkona...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti