20090711

No you girls

Miten voi olla hereillä jo tähän aikaan kun on ollut edellisenä yönä juhlimassa?! Kiitos tästä kuuluu tietenkin perheelleni, joka pitää tiukasti kiinni traditiostamme, eli viikonloppuina aamupalat syödään "pitkän kaavan mukaan" ja koko perhe yhdessä.

Eilen oltiin siis Emmin kanssa ulkona, oli ihan huippuhauskaa! Ensin istuskeltiin Butterflyn terassilla joka oli muuten todella kiva, ja joskus puolenyön jälkeen jatkettiin... tadaa, Swengiin! Olihan se ihan mukava paikka, paljon ihmisiä ja silleen. En kyllä enää ikinä laita korkkareita baariin - mun 177 sentin pituus yhdistettynä n. 10 sentin korkoihin - ei niin hyvä, etenkin kun suomalaisten keskipituus niin naisilla kuin miehillä tuntuu olevan pikkaisen sen alapuolella.. No, pituusongelmistakin selvittiin ja joskus aamuyöstä päästiin molemmat kotiinkin!

Mulla oli kamera mukana, mutta kuvien saldo sillä on pyöreä nolla, ja Emmillä on joku muutama peilikuva :-D Täytyy skarpata nyt, hassua jotenkin jos blogia vaan kirjoittelee eikä havainnollista kuvilla - vaikkei ne mun elämästäni kiinnostavampaa teekään...

Haluan - ja oikeasti tarvitsen - uuden puhelimen, ja siitä mitä ajattelin kuvaa piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti