20090715

Long time no shop

Päivän ostosreissulta löytyi vaikka mitä ihanaa! Ja tiedän että puhuin siitä "halvat ja huonot vaatteet"-boikotista, mutta apua. Tänään kun menin H&M:n löysin ihanan mekon jos toisenkin ja kivannäköisiä hameita joita en löydä KOSKAAN! Iloa ja hurrauksia siis (:

Tässä ensin yleiskuvaa ostoksista. Otanko koulun liian rennosti kun muut paiskii jossain abikursseilla ja mun ylioppilaskokeisiin valmistautuminen koostuu suurimmaksi osaksi Ruotsin Ellestä? Emmi sanoikin, että ei siellä taida olla koskaan ollut tekstejä muotilehdistä, joten ehkä tänä syksynä...

008

Upouudet tennarit! Miltäköhän nuo näyttää parin käyttökerran jälkeen?! Mukavilta ainakin tuntuivat jaloissa, tykkään tosta freshistä väristä ja keltaisista nauhoista.

009

Ja hei, kuka muistaa mun baarilaukkuhaikailut?? Se löytyi! Ja vielä kivempana kuin Filippa K:n versio! Coccinellen laukku oli -50%, minkä takia sain äidin suostuteltua ostamaan sen meille mikä tässä perhetaloudessa tarkoittaa yleisesti sitä että äiti käyttää sitä kerran ja then it's all mine!

010

011

Älkää nyt pelästykö, tämä hame näyttää siltä että se kaipaisi vähän silitysraudan herkkää hoivaa :-D Hame on siis H&M:stä, ja näitä esiintyi ainakin jossain kesä-Oliviassa luumunvärisinä. Luonnossa väri oli aika karmea...

005

Eli sellaista tänään! Laukku ja kengät oli siis La Matta-liikkeestä, tosi kivoja juttuja oli siellä kyllä - ja hyvät alet! Suosittelen siis (; Mitäs te tykkäätte, onko Kedsit teidän mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti