20090723

Tuulitukka

Siis miten vaikeaa yksien lentojen varaaminen voi olla?!? Löysin suht kestettävän hintaiset lennot Berliiniin mutta ylläri - puhelimessa varaaminen maksaa 40 euroa enemmän kuin netissä, jossa ne tietenkin täytyy maksaa heti. Musta tuntuu, ettei ikinä selvitä Jonen kanssa ulkomaille, vaan meidän kesämatka jää Yyteriin (jos ne säät nyt edes suosisi).

Tänään on yhden hyvän kaverin synttärit, joten piti käydä Emmin kanssa ostamassa lahja - tosin sillä on jo toinenkin mutta mun panostus jää nyt tuohon ja korttiin. Kuvaa kenties sunnuntaina, lahja kun annetaan vasta lauantain juhlissa. Ostin itselleni pienen Marimekon kukkaron joka on niin herkullinen ja täydellinen mun baari-iltoihin, jos haluan rajoittaa rahankäyttöä, sillä sinne ei mahdu kortti! Esittelen varmaan sen piakkoin pienessä laukkupostauksessa - tai siitä, mitä sieltä löytyy.

004

009

Twinset Soaked in Luxury, farkut Filippa K, laukku Longchamp, kengät Marco ja aurinkolasit vintage

Tuulitukka!

008

011

Mitä tykkäätte tosta neulehässäkästä päällä? Bambupaita sanoisinko! Ainiin, matka Tallinnaan on nyt varattu, ja oon täydellisessä shoppailukiellossa siihen asti.

Nyt, adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti