20090720

Tonight's gonna be a good night

Tänään on ollut kyllä niin antihyvä päivä että huhhuh! Töissä tiputin laatikollisen mustikoita (: Niitä olikin sitten kivaa kerätä, eikä yhtään hävettänyt tai mitään kun se tapahtui asiakkaiden edessä ja mun reaktio oli niinkin sivistynyt kun "EI HELVETTI!". Onneksi kriisistä selvittiin ja mustikat puhdistettiin yksitellen ja laitettiin takaisin myytäväksi. Toivottavasti kukaan ei saanut mitään tautia, muistakaa ihmiset pestä niitä marjoja!!!

Käytiin tänään ostamassa grilli ja tv-taso jotka saapuu jossain vaiheessa ihan tänne kotiinkin asti. Muita ostoksia oli kännykkä ja suoristusrautaa varten se aine ettei hiukset pala. Kuumuusaine? En mä tiedä mikä sen nimi on :-D

random 001

Siinä näkyy molemmat, toi hiusaine muistuttaa epäilyttävästi jotain siivoussuihketta, löydän itseni varmasti joskus suoristamasta tukkaa Daily-yleispuhdistajalla! Hope not... Rakastuin muuten tuohon uusimman Ellen kanteen, ihanat värit ja kaunis nainen vaikka Penelope Cruzia vihaankin.

Nyt huomisiin murut, yritän mennä tänään ajoissa lukemaan Sinuhea! En superbra bok, måste jag säga. Ehe oletteko vakuuttuneita mun ruotsin taidoista??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti