20090715

In the night I call you up

Heihoi tyttöset! Mitä kuuluu, mikä fiilis? Okei kuulostan ihan joltain kuuluttajalta :-D Tulin tossa juuri itse stadista, käytiin äidin kanssa vähän shoppailemassa. Tarkoituksena oli siis ostaa ne eilisessä kirjotuksessa näkyneet Kedsit, ja niitä oli oikeaa kokoa ja väriä! Olin aika fiiliksissä siellä kaupassa, ja kokokin oli jopa vaatimaton 39,5 eikä kengät näytä suksilta - positiivista sillä esim. Converseissa tällaista ongelmaa oli havaittavissa! Mutta ostoksista lisää illemmalla, tässä päivän vaatteet - ei mitään taikoja koska haloo piti lähteä puoli yhdeltätoista liikkeelle!

003

Toppi GT, bolero Vila, farkut the same old Dr.Denim, ballerinat Marco, laukku Nine West

002

Tossa kuvassa taisin juuri huomata että mun rintsikat vilkkuu! Ja voi että vihaan tota Gina Tricot:sta ostettua toppia, se on surkea ja ihan karmean muotoinen. Ehkä mun maha ei tarpeeksi täytä tuota alaosaa koska se lörpöttää ihan älyttömän rumasti. Koska päivän ostoksiin sisältyy myös ihanaupea hame, taidan lähteä metsästämään Tallinnasta jotain kivaa t-paitaa ja sitä jakuntyyppistä takkia.

PS. EMMI MEIDÄN TÄYTYY VARATA SE MATKA!!!

Illemmalla ostoksia, ajoitan teille kun olen duunissa kohta taas... Mutta sunnuntaihin yksin home alone, että tänne vaan ja juhlat pystyyn! Okei älkää ottako liian kirjammellisesti :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti