20090706

Pitsiä, niittejä ja unelmia

Tänään oli vaihteeksi suhteellisen surkea päivä: nukuin surkeasti, töissä oli hyytävää ja ajotunti meni niin surkeasti etten voinut itsekään uskoa. No, hengissä ollaan (ja opettaja myöskin), mutta mun usko ajokokeen läpäisemiseen pienenee entisestään hetki hetkeltä.

Sen sijaan että jaksaisin valittaa enempää: käytin tänään ehkä lähemmäs paria tuntia etsiskellessäni helmiä syksyn mallistoista! Ja niitä löytyi, ja ah millaisia yhdistelmiä - omia suosikkeja eli valkoista ja mustaa, pitsiä, niittejä ja turkiksia! Laitan näitä kuvia vähän kerrallaan ettette saa yliannostuksia mun "IHANAIHANAIHANA"-huudoista, joten tässä nyt ensimmäiset suosikit mekkoyhdistelmistä.

Yhdistelmät FW09 3

Kuvat on 3.1 Phillip Limin näytöksistä (kaksi ensimmäistä) ja viimeisin Christian Lacroix'n näytöksestä. Huomatkaa muuten nuo kolmannen kuvan sukkahousut - noita kuvioituja on tulossa lisääkin sillä niitä oli paljon!!! Rakastan noita mekkoja ja vähän old Hollywood'maista tyyliä. Ja nuo nahkahanskat... Ensimmäisen kuvan yhdistelmä on kenties yksi suurimmista suosikeistani, sillä paljettimekko, jonkinnäköinen liivi sekä helmikirjailtu neuletakki iskevät ja kovaa. Mitä itse tykkäätte, onko pitsiunelmat teidänkin mieleen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti