20090705

Little boots on mahtava!

Mitäs tykkäätte mun uudesta otsikosta? Alkoi masentaa se vanha kuva, ja noissa värit oli jotenkin niin herkullisia... Tulin juuri äsken lenkiltä, mutta muuten koko päivä on oikeastaan mennyt koneella, sillä löysin niiiiiin paljon upeita blogeja etten voinut lopettaa niiden selaamista! Muutamia parhaita löytöjä olivat fashiontoast, ja omien suosikkien listalle päätyi ehdottomasti Sea of Shoes, jonka kirjoittajan asut ja kuvat olivat yhdellä sanalla inspiroivia.




Jotenkin tuollainen yksinkertainen tyyli on todella mun mieleen, ja miten kauniit kasvot tuolla tytöllä onkaan! Blogia selaillessani mietin myös ostoslistaani tulevalle Tallinnan reissulle (jonka ajankohtaa ei kyllä vielä ole päätetty :-D). Ajateltiin mennä sinne ihan vaan päiväksi, mutta Emmi jos luet tätä niin olisko sittenkin parempi jos jäätäisi yöksi? Ehtisi shoppailla rauhassa ja jotenkin pääsisi hetkeksi pois Helsingistä.

Puhuttiin juuri viime viikolla kampaajani kanssa siitä, miten täältä on jotenkin vain välillä pakko päästä pois oman mielenterveyden lisäksi siksi, että palatessaan osaa taas arvostaa niitä (vähiä?) hyviä asioita, mitä Helsingistä - ja Suomesta - löytyy. Kun kesän matka jää multa väliin, olisi pieni tauko Tallinnassa oikein mukava.

Mutta se ostoslista: haluan löytää täydelliset mustat korkokengät ja hameen. Alan rakentamaan vaatekaappiani perusasioista lähtien uudestaan, sillä kerroinhan teille siitä mun halpisketjumuutoksesta!!! Se on säästämistä ja suuria investointeja siis, tytöt. Hameita tuntuu olevan mahdotonta löytää Suomesta, ainakin mun silmissä niissä on aina jotain vikaa... Ja kengät vaan on halvempia Suomenlahden toisella puolen. Saatoitte huomatakin, että oikeastaan odotan matkaa aika sairaasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti